Ads 468x60px

sayfa

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Eset NOD32 Genel bilgi ve full indir

Antivirüs denildiğinde hemen hemen herkezin aklına mutlaka gelen bir prograndır ESET NOD32. Bunuda sağlamasındaki en etkili ferekçe gösterdiği performans ve kolay kullanımıdır. ESET diğer tüm antivirüs programlarından daha ii bir koruma sağladığı için bilgisayar kullanıcıları, bilgisayarlarını korumak için ESET 'i tercih ederler.

Sisteminize uygun olan (32bit veya 64bit) seçenekleri mevcuttur.

ESET NOD32 Antivirus, AV-Comparatives tarafından 2006 ve 2007 yıllarında "EN İYİ Antivirüs çözümü" seçildi.
Şuan dünyada var olan en iyi virüs korumasını ESET NOD32 'nin bize sunduğu virüs korumasıdır.

Farklı sürümleri bulunan ESET NOD32 'nin son sürümü 4.0 ın yenilikleri hakkında birşeyler söylemek gerekirse;

Daha akıllı tarama : Bilgisayarımıza tehtitler herzaman beklediğimiz gibi oluşmaz. ESET NOD32 HTSP ve POP3S vb. şifrelenmiş protokolleri de tarar ve sıkıştırılmış dosyaları da tarayarak diğer antivirüs programlarının göremediği tehlikeleri farkeder. Akıllı optimizasyon özelliği ile dosyalarını hızlı bir biçimde tarayarak size zaman kazandırır.

E-Posta güvenliği : Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Windows Mail, ve diğer POP3/IMAP gibi istemciler için E-Postalarını tehlikelerden korur.

Çıkaralabilir ortam : USB gibi harici bellkeler ile sistemimizi tehlikeye sokabilecek kaynakların taranmasını hızlı bir biçimde yaparak sistemimizi tehlikelerden korur.

Kendini Koruma : ESET NOD32 zararlı yazılımların kendi dosyalarını bozmasına ve korumayı durdurmasına neden olabilecek tehlikelerden kendini koruyarak sisteminizin sürekli korunmasını sağlar.

Enerji konusunda pil ömrünü kısaltmadan dizüstü bilgisayarlarda fazla enerji harcamadan kullanılmayı sağlar.
Parolalarınızın yabancılar tarafından kırılmalarını önler.

ESET NOD32 32 bit indirmek için Buraya tıklayın.
ESET NOD32 64 bit indirmek için Buraya tıklayın.
Günün Fırsatı

0 yorum:

Yorum Gönder

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA

yenibelgeler.blogpsot.com
, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Haklarının yendiğini düşünen firma yada kişiler yenibelgeler.blogspot@gmail.com mail adresini kullarak irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm içerikler internet üzerinden toplanmıştır.