Ads 468x60px

sayfa

3 Temmuz 2012 Salı

Diablo 3 indir

Sanctuary güçleri şimdiden 6.3 milyon kişiye ulaştı ve sayıları artmaya devam ediyor Blizzard Entertainment, Inc. bugün Diablo® III ‘ün ilk 24 saat içinde 3.5 milyon kopya satarak tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu rekorunu ele geçirdiğini duyurdu.* Üstelik bu sayıya World of Warcraft® Annual Pass promosyonu ile Diablo III alan 1.2 milyon oyuncu dahil değil. Yani Diablo III’ün ilk gününde dünyanın dört bir yanından 4.7 milyon oyuncu Sanctuary’de toplanarak Diablo III’ün tarihin en hızlı satan PC oyunu unvanını ele geçirmesini sağladı.

Oyunun ilk haftalarında bu sayı şimdiden 6 milyonu aşmış durumda ayrıca bu rakamlar Diablo 3 ün içinde bulunduğumuz ay itibariyle %40 civarlarında bir oranla dünyada en çok oynana oyun haline gelmiştir. (Kore internet oyun odalarında oynayan oyuncular dahil olmamak üzere).

Buradan indirip 60 günlük deneme sürümü ile oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. 



0 yorum:

Yorum Gönder

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA

yenibelgeler.blogpsot.com
, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Haklarının yendiğini düşünen firma yada kişiler yenibelgeler.blogspot@gmail.com mail adresini kullarak irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm içerikler internet üzerinden toplanmıştır.