Ads 468x60px

sayfa

10 Temmuz 2012 Salı

Mini Paceman


Retro tarzıyla kendisine hayli büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş olan Mini yeni çıkaracağı Paceman ile zamana ayak uydurmayı hedefliyor.





Countryman modeli ile pek çok kişi tarafındanartık eski Mini ruhunu kaybettiği dile getirilse de marka özünde hala bir ‘Mini’ olarak yaşamaya devam ediyor. Mini Paceman adlı modelinin seneye kullanıcılarla buluşacağını belirtse de yılın hangi döneminde çıkarılacağını belirtmekten kaçınıyor.


Eylül ayında düzenlenecek olan Paris Motor Fuarı’nda aracın tam özelliklerini ve tasarım olarak sonhalini görmemek için hiçbir neden yok. Şimdilik aracın sadece görselleriyle yetiniyoruz. Unutmadan belirtelim, aracın isminin Paceman olmama durumu da mevcut. Şayet Paceman olmazsa bu araç Countryman Coupe olarak da anılabilir zira bu model Countryman’in birazcık değiştirilmiş bir versiyonu.

0 yorum:

Yorum Gönder

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA

yenibelgeler.blogpsot.com
, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Haklarının yendiğini düşünen firma yada kişiler yenibelgeler.blogspot@gmail.com mail adresini kullarak irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm içerikler internet üzerinden toplanmıştır.